Termenii de plată, livrare și returnare a produselor

1. Plată

Plata comenzilor este posibilă prin următoarele metode:

În numerar (numerar) – la primirea comenzii veți primi chitanța fiscală care confirmă plata.
Cu cardul – la primirea comenzii veți primi chitanța fiscală care confirmă plata.
Transfer bancar (persoane juridice) – puteți solicita un cont de plată pe baza căruia veți plăti comanda și veți primi factura fiscală.
Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)
Plata online se face în siguranță maximă utilizând un card bancar care permite tranzacții online. După efectuarea plății, veți primi o confirmare de plată pe adresa dvs. de e-mail.
Procesorul de plăți folosește un sistem sigur, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală pentru autentificarea cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții securizate pe Internet. Această măsură de securitate implică redirecționarea utilizatorului atunci când efectuează plata pe o pagină sigură în care înregistrarea fiecărui titular de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV / CV2)
Datele cardului de plată ale Clientului / Utilizatorului / Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de site-ul fromage.md ci doar de instituția de autorizare a tranzacțiilor sau de o altă entitate autorizată să furnizeze servicii de stocare a datelor de identificare. a cardului, despre identitatea căruia va fi informat Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul, înainte de introducerea datelor.
Clienții pot comanda online de pe site-ul fromage.md folosind carduri emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise în străinătate, atașate la conturi în altă monedă, conversia se face în lei la cursul de schimb al băncii emitente. Plățile efectuate în afara teritoriului Republicii Moldova se efectuează în lei.
Rambursarea fondurilor se face numai pe cardul bancar utilizat pentru achiziție și numai dacă produsele nu au fost livrate clientului, nu se acceptă returnarea bunurilor.
Datele care vor fi introduse pentru efectuarea plății sunt următoarele:
Număr card (16 cifre)
Data de expirare (luna și anul)
Cod CVC sau CVV (3 cifre)
Numele de pe card
Dacă alegeți să efectuați plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veți fi redirecționat către o pagină sigură a procesorului de plăți online.

Detaliile cardului nu vor ajunge la niciun angajat fromage.md nu va intra în posesia datelor cardului. Tranzacția are loc pe serverele procesorului de plăți online.

După înregistrarea cu succes a comenzii, suma plătită va fi blocată în contul dvs. și va fi colectată de la fromage.md numai după confirmarea comenzii.

2. Livrare

Livrarea se face numai în Chișinău în termen de 1-2 zile lucrătoare. Costul livrării este de 45 lei.

Termenul de livrare poate fi prelungit în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteorologice nefavorabile, sărbători legale, probleme tehnice neprevăzute etc.). Vă vom anunța dacă întâlnim oricare dintre situațiile de mai sus.

Puteți alege orice adresă de livrare – acasă, birou sau orice altă adresă, fără costuri suplimentare. Acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Dacă trebuie să livrați comanda la adrese diferite, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

Produsele sunt trimise în ambalajul original de la producător și asigurate în timpul livrării. La primirea produselor, vă rugăm să prezentați curierul pentru a verifica integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice reclamații ulterioare referitoare la aceste probleme nu vor fi acceptate.

Livrarea se face în Chișinău și în Orhei. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne sunați la: 060475469

Livrare gratuită

On all orders above $50

Returnare în 30 zile

30 days money back guarantee

Produse calitative garantat

Offered in the country of usage

Plăți 100% securizate

PayPal / MasterCard / Visa